Glittrande hav & Skärgårdsläger

publicerat i Allmänt;


Lördagen 21 augusti, Pernilla skriver

Rekord i blogguppehåll, 4 veckor... vi har haft semester :) Förvånas av att besöksstatistiken knappast gått ner ändå - kanske någon vill skriva en gästblogg?

Har haft drygt 3 härliga veckor på Rossö (innanför Kosteröarna) och njutit av underbar havsutsikt, båtturer, kajakpaddling, bad, sol, krabbfiske, grillning, målning av fasad, morgonjogging med bad, glass i Strömstad och att träffa släkt och vänner.

   

Vädret har varit växlande - stilla soliga dagar, blåsigt & sol, monsunregn - det sista till Johns lycka :)

    

En jobbig händelse var att Moa skadade sig så illa att hon fick åka ambulans till NÄL, Trollhättan. Blev sydd i narkos och fick sova på barnavdelningen en natt. Ambulansbjörnen Klang och personalens fina omhändertagande gjorde att hennes upplevelser är mest positiva - nyttigt att få se sjukvården inifrån. Men nu mår hon helt bra igen!

5-8 aug var det missionärskonferens på Götabro med skön gemenskap, lovsång, bibelundervisning och festkväll med utlandsvännerna.

  
Som avslutning på västkustvistelsen hade vi helgen som gick "Skärgårdsläger" och 80-årsfirande (40 x 2) på Rossötorp. En fantastisk helg tillsammans med goda vänner. På fredagskvällen grillning (marshmallows med choklad o grädde till efterrätt:)) framför elden till efter midnatt, sedan gick vi ner till havet under den stjärnklara himlen och sprang fascinerade runt i glittrande mareld!!

  

Lördagen bjöd på sol, klarblå himmel, glittrande hav - vilken lycka efter en ostadig vecka! Vi vandrade/ åkte båt ut till Kockholmen och badade och hade en härlig picknick på de släta klipporna. Sedan festmatförberedelser och finklädspåklädning i de olika husen innan färd till Strömstads pingstkyrka där vi hade en helskön kväll med GOD buffémat, tårtor, sång, lekar, bildspel och dans!





Den här sommaren har jag läst boken "När spelet är slut ska allt tillbaka i lådan" och igen påmints om hur kort och skört livet är. Och att det allra viktigaste i livet inte är sakerna och görandet utan de människor man har runt sig.

Vilken skatt att få ha så många fantastiska vänner både i Sverige och i Nepal! Vi är i sanning rika.