Jumble sale

publicerat i Allmänt;


Söndagen 24 oktober, Pernilla skriver

Så var det dags för sjukhusets Jumblesale igen! Missionärernas gamla saker fick nya ägare - som vanligt fick de lägst avlönade handla först. En av de goa städdamerna hittade en snirklig vacker klocka och vi testade om det funkade gm att sätta i batteri. Talade om för henne att den inte fungerade men hon ville ha den ändå, försökte inte ens pruta :)


 
Så härligt att se på när kläder, köksgrejor, böcker, papperskorgar hittade lyckliga ägare! Och vi fick in 40000 rupies till "poor-fund"! (dvs kontot för patienter som inte har råd att betala sjukvårdskostnaderna.)

 
I fredags kom mamma & vår kompis Mikael hit via indiskt nattåg - de hade en helt otraumatisk resa! :) Igår var vi på Srinagarutflykt i ett blomhav tillsammans med Gertie & Peter (som efter en jeepolycka hamnade på Tansensjukhuset med bruten arm) och idag har Mikael varit med på barnavdelningen och sen har han och jag fotograferat inför sjukhusets årsberättelse)- så roligt att ha dem här!!

Imorgonbitti åker vi jeep till Pokhara där möter vi Köpmans & Walfridssons, sen blir det Poon Hill trekk - ska bli så härligt! Ida, Moa, John väntar ivrigt på att få bli ensamma med mormor 6 dagar!