Råttfria mellandagar

publicerat i Allmänt;
 

Onsdagen 30 december -09, Pernilla skriver


De har lämnat oss! Vi är råttfria! Inte ett rått-möte i trappen på flera dagar, inget krafsande straxt ovanför huvudet i vindstaket, inga råttor som skrämmer en med att hoppa upp bakom brödrosten då man ska ta något på bänken. HURRA!! Fem infångade på två veckor i november samtidigt som vi kapade grenar som gick mot taket verkar ha gjort susen. Eller kanske blev de förolämpade då de inte längre kom åt att springa in och bajsa i besticklådan (se bild nedan) :)

    

Julen har varit god, julafton hade vi en lugn dag med bara familjen, följt av juldagens maratongudstjänst på 3.5 timmar samt efter det god mat i världens största grytor. Känner dock hur trötta vi är nu när vi slappnar av, varit gott att ha några vilodagar. Har dessutom en jobbig hosta i familjen sedan en dryg månad tillbaka, tjejerna påbörjade idag, efter att ha besökt dr Sunil, behandling mot Mykoplasma.

 

Nu jobbar Otto & jag igen medan barnen leker med mormor och så förbereder vi för teamets nyårsfest imorgon.

Rykten om en härlig vit jul i Sverige har nått hit och det är inte utan att vi längtar efter en skidtur i gnistrande snö, så lek lite i snön åt oss också :)

Gott Nytt År till er alla!