Invigning av hemsidan

publicerat i Allmänt;
Lördag 22 december-07

VÄLKOMMEN till vår lilla blogg du som hittat hit nu då vi invigt hemsidan och därmed den här bloggen!

Anledningen till att vi väljer att ha en webbdagbok är att de som vill lätt ska kunna följa oss i vårt vardagsliv i Nepal och också finna information om landet mm genom hemsidan. Vi hoppas på att kunna skriva någon gång i veckan. (Skriv gärna en kommentar så vi vet vilka som hittat hit...)

God Jul!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Andreas Dagernäs:

Vilken utmärkt snygg hemsida ni har! Liknar vår i upplägget, (hoppas vi har inspirerat er) förutom att ni har de högsta bergen och de vackraste vidderna på bild! Tänk vad spännade saker ni har som väntar (och vi med så klart).
Ha nu en riktigt traditionell svensk jul med lite för mycket mat och lite för många klappar.
bless!
Andreas

2:a kommentar, skriven , av Jenny Bälter:

Hej familjen Ardeby!
Tack för den fina julhälsningen! Det är spännande att läsa om era förberedelser. När jag läser om allt som ska göras om all packning som ni är mitt uppe i så känns det nästan overkligt att jag själv kommer att vara i samma sits väldigt snart. Fattar det nästan inte. Vilken fin hemsida ni har gjort. Ska verkligen bli spännande att följa er resa.

God Jul och fridfull helg!

Jenny, Samuel o Rebecca

3:e kommentar, skriven , av IKA:

Hejsan,
Jag läste lite grand av de andra inläggen och blev lite nyfiken på eran webbdagbok, jag kommer att kika in med jämna mellanrum för att höra hur det går för er ALLA!

Ha det så gott och Gud Väsligne ER därnere

Jobbar ni båda inom sjukvården?

Kommentera inlägget här :