Skolavslutning

publicerat i Allmänt;
 
6 juni 2022, Pernilla skriver
I början av maj öppnades det äntligen upp så att John 15 år, Samuel 14 år och Elona 11 år fick plats att sitta på Guesthouse och ha skola tillsammans. Fram tills dess har John och Samuel suttit mestadels hemma, vilket inte alltid varit en optimal lösning, speciellt då det varit uppåt 30 grader på vårt vindsrum det senaste.
Therese, som är utbildad högstadielärare har de senaste tre veckorna haft ”ungdomarna” och Nancy (från USA), Amanda och jag har tillsammans haft de yngre barnen i TTG. Småbarnsmammorna Melissa och Liberty har haft engelska för de små och barnen har även haft lektioner i nepali. Ibland kommer lilla Arabella och hälsar på "ungdomsklassen" då hennes mamma undervisar engelska på TTG. Det har varit så roligt att ta lite mer del av barnens skolvardag. Jag har haft, svenska, musik och idrott med barnen. Vi har övat Do Re Mi otaliga gånger, skapat en dockteater och dansat till "sommarlov" i klassrummet.
I lördags var det skolavslutning för TTG där barnen framförde sång och teater (om en fattig familj som bla hittade en skadad buffel som de räddade) och fröken Therese höll ett fint tal. Sedan följde en härlig sommarfest med lekar, fika och dans! 

 
Vår goa svenska storfamilj!
 
 
I söndags kväll åt vi på favoritresturangen Nanglos för att fira Samuel & John som också har fått sommarlov efter en intensiv slutspurt med Sofia Distans (med datorväskasömnad för John o grillgaller för Samuel).
 

Kommentera inlägget här :