Råttfria mellandagar

publicerat i Allmänt;
 

Onsdagen 30 december -09, Pernilla skriver


De har lämnat oss! Vi är råttfria! Inte ett rått-möte i trappen på flera dagar, inget krafsande straxt ovanför huvudet i vindstaket, inga råttor som skrämmer en med att hoppa upp bakom brödrosten då man ska ta något på bänken. HURRA!! Fem infångade på två veckor i november samtidigt som vi kapade grenar som gick mot taket verkar ha gjort susen. Eller kanske blev de förolämpade då de inte längre kom åt att springa in och bajsa i besticklådan (se bild nedan) :)

    

Julen har varit god, julafton hade vi en lugn dag med bara familjen, följt av juldagens maratongudstjänst på 3.5 timmar samt efter det god mat i världens största grytor. Känner dock hur trötta vi är nu när vi slappnar av, varit gott att ha några vilodagar. Har dessutom en jobbig hosta i familjen sedan en dryg månad tillbaka, tjejerna påbörjade idag, efter att ha besökt dr Sunil, behandling mot Mykoplasma.

 

Nu jobbar Otto & jag igen medan barnen leker med mormor och så förbereder vi för teamets nyårsfest imorgon.

Rykten om en härlig vit jul i Sverige har nått hit och det är inte utan att vi längtar efter en skidtur i gnistrande snö, så lek lite i snön åt oss också :)

Gott Nytt År till er alla!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

ii

2:a kommentar, skriven , av annalena:

Håller med om att råttfria dagar är härliga. Vi har faktiskt också sluppit dem den sista månaden. Jag vet inte om råttor kommunicerar men man kan ju undra om de har nåt morshe språk där de varnar varandra för bra fällor. Ha det så gott. Som sagt, ni är välkommen till ett varmt thailand med sol och bad, det är härligt här nu.

3:e kommentar, skriven , av Elisabet Eknor:

Vill önska er ETT GOTT NYTT ÅR!!!

(har problem med datorn så det får bli via er blogg)

Javisst ska vi leka lite i snön lite åt er,fast det är så kallt här nu så man är inte ute långa stunder.Har köpt en ny fin snöskyffel o skottat så fint runt mitt vackra julpyntade hus.

SKÖNT med jullov o långa lata mornar.

Igår hade vi spelkväll(Camilla var här också)o det var riktigt roligt.KUL spel som även en gammal mamma kan klara.

Vi saknar er o tänker mycket på er.Skönt att Siv kom fram välbehållen(hoppas att inte grejerna vi skickade med var för tunga att transportera för henne.

KRAM KRAM från Tomtemor

4:e kommentar, skriven , av Helene Karlsson:

Ett riktigt Gott Nytt Välsignat År önskas er alla!!

Skönt att höra att råttorna har tagit "jullov" och att ni fått några avslappnande sköna juldagar. Vi har också haft det skönt och strssfritt och alla njuter av en underbart vinterlandskap utanför huset. Imorgon blir det nog en skidtur i spåren på Kilene, härligt!!!

Många Kramar till er från Karlssons

5:e kommentar, skriven , av Niclas O Sandra:

Hejsan på er!



Jag och Sandra önskar er ett strålande härligt nytt 2010, och hoppas att det kommer vara ett fantastiskt år för er!



Vi har försökt att maila er några gånger (den 20 och 29), bland annat om en möjlig finansieringshjälp för er, men det verkar som mailen inte har nått er. Vi har i alla fall inte fått något svar.

Vi prövade att ringa idag, men prövar igen imorgon :-)

Hoppas vi hörs snart!

Kramar från N o S.

6:e kommentar, skriven , av Jakob och Therese:

Gott Nytt År!!!

Härligt att höra att julen i Tansen varit avkopplade och skön! Kul att råttstängslet till besticklådan funkat, kanske går att få patent på ;)Nu är vi hemma i Linköping igen efter en härlig jul och nyår i Småland. Lägenheten på 65 kvm är ruggigt stor efter att vi blivit vana vid rum 3 på guesthouse.

Hoppas tjejerna kryar på sig!

kramar från oss!

7:e kommentar, skriven , av Lotta:

Mykoplasma låter inte roligt. Hoppas att behandlingen är effektiv. Krya på er!

Kommentera inlägget här :