Semlor

publicerat i Allmänt;

     

Fettisdagen 24 februari, Pernilla skriver


Våra hembakta semlor med egenkokad mandelmassa  och grädde från Sverige (tack Elisabet & Kristin!) blev väldigt goda! Och med våra vänner från Karlstad på kvällsbesök, Beatrix & Karl-Göran (som varit i Tansen sedan dec), blev det en mysig Sverigekväll med svenska flaggan på bordet och tända ljus (pga strömavbrott- bara för att det är mysigt tänder man inte ljus i Nepal...)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mara Nordström:

Fantastiskt att ni fick äta semlor, vad glad jag blir för er skull! Jag själv är så barnsligt förtjust i semlor så jag förstår behovet. Här hemma leker vi i snön och har det bra mellan alla olika sorters förkyldningar. Melker hasar sig fram på rumpan och vårat hus får bli mer o mer sterilt på saker...Men det är en härlig tid. Vi ber för er och tackar Gud för er. Vet ni om att ni är fantastiska och underbara, unika och värdefulla..Bra! Vinterkramar från Nordströms

2:a kommentar, skriven , av Mara Nordström:

Glömde ju skriva att Kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel har förlovat sig på fettisdagen!! Bröllop vankas vår/sommaren 2010. (Fast det viste ni säkert redan) men vist är det roligt!/Maria

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Mums

tänk att semlorna hittade till Nepal oxå. Här äter vi utan mandelmassa, det är minst lika gott med vaniljkräm o grädde. Pröva det ngn gång jag lovar att John komme att njuta, Gustaf var överlycklig!!



Kram

/Maria H



4:e kommentar, skriven , av Pernilla:

Mmmm vaniljkräm låter gott, det får vi prova nästa år:) John tål ju inte grädde så han fick faktiskt Ahlgrens bilar för det var ju ändå fettisdag! ("mela biiiilal")

Roligt att höra om Kronprinsessans förlovning också. Den, semmeltid, alla snörapporter och så skid VM gör att vi allt längtar till Sverige litegrann...Njut av vintern!

5:e kommentar, skriven , av Therese Persson:

Hej Pernilla (och Otto och familjen!)

Har tänkt på dig lite extra sista veckan Pernilla, för jag är på avd 12 nu på CSK och gör praktik. Det är väldigt spännande, det är ju som ett minisjukhus på en enda avdelning, man kan få se allt, bara det att patienterna är barn...

Med oss i familjen är det bra, lite förkylda har vi varit, men så brukar det ju vara på vintern. Jonathan fyller snart ett år (om ett par veckor), och är snart uppe och går. Han går med stöd men inte själv ännu. Han har fått sina första tänder nu (äntligen). Jacob har börjat på nytt dagis eftersom vi har flyttat till hus, på Hammarö. Markus jobbar på, och jag har börjat plugga igen efter mammaledigheten.

Ha det så bra! Kram från Therese

Kommentera inlägget här :