Jumble sale

publicerat i Allmänt;


Söndagen 24 oktober, Pernilla skriver

Så var det dags för sjukhusets Jumblesale igen! Missionärernas gamla saker fick nya ägare - som vanligt fick de lägst avlönade handla först. En av de goa städdamerna hittade en snirklig vacker klocka och vi testade om det funkade gm att sätta i batteri. Talade om för henne att den inte fungerade men hon ville ha den ändå, försökte inte ens pruta :)


 
Så härligt att se på när kläder, köksgrejor, böcker, papperskorgar hittade lyckliga ägare! Och vi fick in 40000 rupies till "poor-fund"! (dvs kontot för patienter som inte har råd att betala sjukvårdskostnaderna.)

 
I fredags kom mamma & vår kompis Mikael hit via indiskt nattåg - de hade en helt otraumatisk resa! :) Igår var vi på Srinagarutflykt i ett blomhav tillsammans med Gertie & Peter (som efter en jeepolycka hamnade på Tansensjukhuset med bruten arm) och idag har Mikael varit med på barnavdelningen och sen har han och jag fotograferat inför sjukhusets årsberättelse)- så roligt att ha dem här!!

Imorgonbitti åker vi jeep till Pokhara där möter vi Köpmans & Walfridssons, sen blir det Poon Hill trekk - ska bli så härligt! Ida, Moa, John väntar ivrigt på att få bli ensamma med mormor 6 dagar!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lotta Landström:

Hej hej! Vad underbart med alla människor som besöker er. Barnfri semester med vänner kan inte heller vara fel, speciellt som barnen har så bra "barnvakt". Jag blir avundsjuk på alla som har möjlighet att hälsa på er, skulle så gärna vilja vara där! Saknar er och skickar kramar i massor! Lotta

2:a kommentar, skriven , av sarah j:

Hej pernilla o Otto!

Jättekul att läsa om vad ni gör.

Idag var du Pernilla med i tidningen EFK Direkt, en bild av dig när du undersöker en patient! Roligt att se! Fortsätt ert underbara arbete! Pappa är jättestolt över er!

Kram, Sarah

3:e kommentar, skriven , av Maria Johansson:

Hej! Jättekul att följa er blogg! Enjoy Poon Hill Trek och fortsatt lycka till med allt ni står i. Tack för fina bilder och täta uppdateringar - det blir så mycket lättare att följa ert arbete då :)

4:e kommentar, skriven , av Elisabet Eknor:

Vad härligt för ett att få trekka lite grann som bara vuxna.

Ha det gott o njut av friden.

Kram på er

5:e kommentar, skriven , av Elin F:

Alltid lika spännande att följa er blogg. Hoppas ni får en fin tid ihop med Köpmans och Walfridssons och att alla leksaker blir till glädje.

Frid / Elin Frändberg

6:e kommentar, skriven , av Kicki:

Vilket spännande och fint jobb ni gör! Jag har precis köpt några virkade bakverk som jag hoppas ska glädja min 4 åriga dotter och att pengarna sen bidrar till er verksamhet känns jättebra!

Kommentera inlägget här :