Svensk sommar!

publicerat i Allmänt;
Onsdagen 3 juli, Pernilla skriver
 
Försommaren har blivit högsommar även om utetemperaturen fortfarande är som Tansens vinterklimat. Tur att det är varmt inomhus här :) Jag har just skype-pratat med sister Moona, som varit huvudledare för PNC och hon berättade om en lyckad kurs, nöjda deltagare och en fin Closing ceremony den 26 juni. Personal från NHTC (tyvärr inte direktören Mr M) kom dit och var med på avslutningsdagen och har givit det positiva beskeder att de planerar en ny PNC-kurs efter sommaren. Är så tacksam över att få privilegiet att vara med i pilotkursstarten, hade knappt vågat hoppas på det, med vetskap om hur det mesta ändras i sista stund...
Att åka till Tansen så snart var också en sorts debriefing för mig- många och blandade känslor under tiden där och jag känner med förundran hur känslorna av sorg över att ha lämnat Tansen långsamt byts mot en djup tacksamhet över att ha fått varit med om Nepal.
 
 
 
Dagen efter jag kom hem från Nepal åkte vi till Rossö och träffade våra goa vänner och grannar från Tansentiden, familjen Beine. De hade precis lämnat Nepal för återresa till USA och vi hade en jättefin helg tillsammans med krabbfiske, Kockholmenutflykt, grillkvällar och långa pratsstunder om livet i Tansen och om "being in transition".... en debriefinghelg för oss alla och tjejerna gillade att prata engelska en hel helg!
 
   
Sedan en fantastisk Torpkonferensvecka med husvagnscamping, (lite Nepalkänsla med iskall dusch o utedass ), goda möten och bibelstudier, lovsång, midsommardans, morgonjogging och härlig gemenskap med vänner från många olika håll!
 
 
Otto och jag har jobbat i veckan och Ida, Moa, John och nya kaninungen lilla Nova har varit i Nora, hos mormor. Nu styr vi också mot Nora och till helgen ned mot Orut, Göteborg och Strömstad!
 

Kommentera inlägget här :